kdsclick

Kabel doorvoersysteem KDSClick

KDSClick

De opbouw van het systeem bestaat uit 3 basiscomponenten (frame, inzetstuk en dichtelement) en volgt een modulaire manier van samenstellen. Anders dan bij traditionele systemen waarbij het frame geopend dient te worden om de dichtingen te plaatsen en vervolgens weer tot een geheel samen te bouwen heeft Conta-Clip gekozen voor een licht en glasvezel versterkt frame uit één deel gegoten. 

Kenmerken:

  • Configureerbaar middels inzetstukken
  • Gereduceerde installatietijd
  • Optimale magazijnvoorraad
  • Eenvoudig van binnen naar buiten te monteren
  • Hoge IP66 beschermingsgraad

 

kds-fp-flanschplatten

Flensplaten KDS-FP

De nieuwe kabeldoorvoerflensplaat KDS-FP biedt niet alleen een prijsgunstige en eenvoudige kabeldoorvoeroplossing voor behuizingen en schakelkasten, maar zeker ook  grote voordelen voor uw magazijnvoorraad. Een voorraad schakelkasten en verdelers met verschillende kabeldoorvoeringen is niet meer nodig. Neen, voorzien met deze universele flensplaat kan uw product op elk moment van bekabelen aan het ontwerp of systeemeisen worden aangepast. 

kds-kv_explosion

KDS-FV Tweedelige wartels

Tweedelige wartels KDS-KV van M20 tot M63 .

kes-kabeleinfuehrungen

KES

The KES series of gland plates from Conta-Clip enables the quick and safe entry of cables, pipes and tubes without connectors into cabinets and machine housings.

KES plates provide IP66 ingress protection with no need to specially fit and secure cables with screws.

The robust polyamide frames filled with elastomer are placed on the outside of the cabinet or housing wall and fixed with screws onto 36mmx112mm openings.

The plates feature a low profile height of only 14mm.  For a tool-less installation they can also be snapped on.  In this case the screw holes remain completely sealed thanks to the layer of elastomer.

Conta-Clip is launching the new KES plates in 24 variants designed for different maximum numbers of lines and cable diameters.

kds-fb-explosion

KDS-FB Vlakbandkabel doorvoer systeem

Snel. Zeker. Eenvoudig – van binnenuit door de wand! Het KDS-FB kabel doorvoersysteem voor vlakbandkabels biedt een onovertroffen veelzijdigheid en spaart montagetijd in met name vorkheftrucks, kraan applicaties en liftenbouw. Door de “vishuid” van het dichtelement die perfect de vlakbandkabel afdicht wordt een IP66 beschermingsklasse gewaarborgd.

schirmungsloesungen

Scherm aansluitbeugel SAB

In een industriële omgeving is het van groot belang dat processen immuun zijn voor EMC-storingen. In de meet- en regeltechniek is dit een kritieke factor. 

Bij het ontwerpen van een storingsarme installatie is de kabelafscherming én de verbinding naar de aarde van groot belang. De overgang van de kabelafscherming naar de housing-ground is zeer kritisch. Deze verbinding dient zowel laag ohmig als laag inductief te zijn. 

Een praktische, eenvoudige en snel te fabriceren verbinding is van groot belang. Conta-Clip biedt met de schermaansluitbeugels SAB/SSAB één van de grootste product portfolio’s in de markt aan. 

Voor élke toepassing bieden wij de perfecte oplossing! 

Contact us

Contactez nous

Not readable? Change text. captcha txt